NIEUWS

We hebben een roerige zomer achter de rug. Met de realisatie van het 'Nationaal Monument Missing Airmen' op 26 juni 2022 hebben vele Molkwarders zich op allerlei fantastische manieren ingezet. Na een inventarisatie is gebleken dat er even behoefte is aan rust. Dit heeft het bestuur van Stichting Molkwar 2000 doen besluiten om het evenement te...

Update 2022!

24-03-2022

U heeft al langere tijd niets via onze website vernomen. Het iepenloftspul hebben we wederom uit moeten stellen en staat nu op de planning voor de zomer van 2023. Achter de schermen gaan de voorbereidingen gewoon door. Hopelijk gaat alles volgens planning en kunnen we volgende zomer een fantastisch spektakel op de planken brengen.

Coronanieuws

23-04-2020

In verband met de coronamaatregelen van de regering zijn we helaas genoodzaakt het iepenloftspul Hawital uit te stellen. Voorlopig is er besloten om zowel Hawital als de herdenking naar volgend jaar te verplaatsen. Houd dus deze website in de gaten en hopelijk tot ziens in 2021!

Het is al weer een tijdje geleden dat u gehoord hebt van de diverse plannen die we bekend gemaakt hebben op een info avond afgelopen herfst 2019. We hebben toen beloofd u allen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. We moesten echter wel even afwachten hoe de zaken zouden lopen en kunnen u nu dan eindelijk bijpraten over...

Alweer 19 jaar geleden in het jaar 2000, het hele dorp in actie. Bijna iedereen was wel op de een of andere wijze betrokken bij het openlucht-theaterspel "Ringers Reis", wat hier in ons dorp afspeelde. Een enorme samenwerking wat leidde tot een groot gebeuren met een geweldig succes! Het leidde tot mooie herinneringen.